Reicafé Antipode gaat telkens door in VC - Mozaïek, Overleiestraat 15A in Kotrijk
Aanvang om 20.00 uur - Inkom € 5.00 

Volgende activiteiten:

Sulawesi

22 Oct 2020

Het indrukwekkende Sulawesi
Misschien wel het vreemdst gevormde eiland ter wereld is Sulawesi of het vroegere Celebes. Het lijkt van bovenaf gezien op een mislukte zeester, maar de gekke kronkelingen vormen zijn karakter.
Op Sulawesi beleef je Indonesië buiten de gebaande paden. De diversiteit aan mensen, cultuur, landschappen en één van de mooiste koraalriffen ter wereld maken Sulawesi tot een bijzonder mooi eiland. 
In het heuvelachtige midden ligt Torajaland, een gebied dat bekend staat om zijn fraai beschilderde woningen, houtsnijwerken en traditionele begrafenisrituelen.Waar gaat dit item over? Waarom is het zo bijzonder? Schrijf een pakkende beschrijving die de aandacht van uw bezoekers vasthoudt...

Myanmar

12 Nov 2020

Deel 2 van de avond

Fotoreportage door Yves Vanhee

Het land waar glooiende valleien bezaaid zijn met pagodes, monniken vereerd worden als popsterren en Aziatische tradities het leven bepalen. 
Reis mee naar het gastvrije Myanmar, en word verliefd. Op de zonsondergang die de vele eeuwenoude tempels en stoepa’s van Bagan oranje kleurt. 
Op het lokale leven dat zich ongestoord afspeelt in authentieke koloniale steden, boerendorpen en afgelegen bergdorpen. 
Op het sprookjesachtige Inle Lake. En natuurlijk op de aanstekelijke vriendelijkheid van de bevolking, gekleed in hun kenmerkende longyi 
en de wangen ingesmeerd met thanaka: “mingala ba!”. Het betoverende en authentieke Myanmar staat voor altijd in uw geheugen gegrift. 

 

Please reload

 
 
 

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now