top of page
PK Logo.jpg

Op de  Pecha Kucha-avond is het de bedoeling dat de deelnemers een presentatie van 20 afbeeldingen brengen, in een totale tijd van 6 minuten en 40 seconden.


Elke afbeelding wordt daarbij precies 20 seconden getoond.
Bij Reiscafé Antipode willen we reizigers een kans geven om aan de hand van 20 foto's het publiek te bekoren met het verhaal achter de foto.


Het hoofdthema is uiteraard "REIZEN " maar door het reisverbod  in 2020 kan het ook over onze "STAYCATION" gaan


Het mag een reisverhaal in 20 beelden zijn of 20 beelden over een bepaald onderwerp zoals vervoer, mensen, kinderen, sport of hobby, landschappen...

zolang het maar reisfoto's zijn.

Video kan ook, filmpjes gemaakt met een camera, smartphone, go-pro, drone of dashcam... mogen ook ingestuurd worden als gemonteerde kort-filmpjes van maximum 7 à 8 minuten. 

dit is geen prijskamp,
er is geen prijs te winnen ,
het publiek verrassen is de uitdaging.

 

 

 

 

Hoe gaan we praktisch tewerk?

  1. er moeten exact 20 foto's zijn

  2. de foto's moeten een minimale resolutie van 1200x800 hebben (meer mag ook)

  3. de foto's moeten genummerd worden in de volgorde waarin ze moeten getoond worden.

  4. de gemonteerde videofilmpjes mogen maximum (+/-) 7 à 8 minuten duren

  5. de foto's of video's moeten via www.wetransfer.com overgemaakt worden naar reiscafe_antipode@yahoo.com tegen ten laatste 25 februari 2022 maar liefst vroeger.

  6. van iedereen vragen we ook een 10tal trefwoorden ivm de presentatie, die worden in een afbeelding geprojecteerd als intro voor de presentatie. 
    Deze intro-foto blijft ook 20 seconden staan, tijd om u zelf voor te stellen.

  7. een gepast achtergrond muziekje mag ook, stuur dit mee in MP3 formaat samen met de foto's. De presentatie duurt 6'40 minuten, zorg dat er voldoende muziek is.

De avond zelf zou ieder deelnemer ten laatste tegen 19.45 moeten aanwezig zijn. We kunnen dan nog de volgorde bepalen en een aantal praktisch zaken bespreken.

Bedankt aan iedere deelnemer en tot 4 maart 2022.

bottom of page